Individuele sessies

Wil je inzicht krijgen waarom iets niet lukt?
Bewust worden over je situatie en de oorzaak.
Maar vooral: tot oplossingen komen en anders leren omgaan met jouw situatie.

Kies je voor coachen met paarden? Of kies je liever voor coachen in de natuur, zonder paarden? Het kan!

Werking:
We gaan samen (met het paard) jouw traject aan om je op weg te helpen om wijs te worden over jezelf, omgeving, verleden, heden, toekomst,.. Dit proces is zowel een bewustwording alsook aan de slag gaan met emoties, gedachten, symptomen,.. Doordat iedereen anders/uniek is en ook zichzelf mag/moet kunnen zijn, kan de vraag bij iedereen anders zijn.​

Thema’s:
Veerkracht
Grenzen voor zichzelf en anderen
Zelfwaarden
Verwerking/rouw
Angsten
Psychosomatische klachten  (lichamelijke klachten die een psychische oorzaak hebben en geen lichamelijke).

Wijs slaat niet enkel op de wijsheid, maar indien je voldoende wijs/bewust bent geworden over het gehele plaatje kan je in staat zijn om de identiteit die je hebt ontdekt of herontdekt wijs te vinden (tof, aangenaam).

Praktisch:
Coachen in de natuur, zonder paarden. Gaat zoals de naam het zegt door in de natuur. Dit kan op de locatie zelf zijn of we kiezen voor een wandeling in de nabije omgeving.

Voor het coachen met de paarden is ervaring hebben met paarden niet noodzakelijk, wel is de motivatie om met hen te willen werken belangrijk. De enige uitzondering hierop kan zijn dat je wil werken rond angst voor paarden. Tijdens de sessies kan er zowel langs (85%), als op het paard gewerkt worden. Dit steeds op eigen tempo, met oog voor de veiligheid van iedereen.